Borongan Disadukeun Alam Gunny Eco-Friendly Jute Tote Bag Recycle Jute Shopping Bag

Pedaran pondok:

Bahanna: Jut

Ukuran: Disaluyukeun

Pamayaran: TT 30% salaku deposit sateuacanna, kasaimbangan sateuacan pangiriman.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Ramah lingkungan, daur ulang, daya tahan sareng perlindungan lingkungan. Modél

Kustomisasi produk: 

Percetakan logo khusus, bungkus ngarobih, Grafik

kustomisasi nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

Bungkusan:

Salaku sarat anjeun

Pamakéan: 

Balanja, Supermarket,

kauntungan: 

Produk Kalungguhan Waktos: 30-45 Dinten

Asal Produk: CHINA

Palabuhan Pengiriman: Xiamen

Pamayaran: EXW / FOB / CIF

MOQ: 1000

ltem Ngaran: Jute Bag
Bahan: Ngajempé atanapi ngaropea
Warna: Sagala warna Pantone aya
Ukuran Kantong: sakumaha per pamundut anjeun
Certi & Inok: BSCI, SEDEX, ISO9001, SA8000, BRC, Disney, WalMart
Nyetak: Silkscreen atanapi ngarobih
Fitur: Bisa dipaké deui, didaur, Eco-friendly, Insulated
Sampel: Sampel waktos nuju: 3-5 dinten
sampel lnventory gratis, kirimkeun paménta pikeun kabutuhan khusus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali