• banner
  • banner1-1-1
  • banner3

Kauntungan urang

kunaon

milih kami

Xiamen Fei Fei Bag Manufacturing Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun produsen global anu didamel pikeun ngantep sadayana nganggo kantong ramah lingkungan. Kami difokuskeun non-anyaman, poliéster, RPET, katun, Kanvas, Jute, PLA sareng kantong bahan ramah lingkungan anu sanés, kalebet sababaraha jinis gaya, kantong balanja, kantong tote, kantong tali, kantong debu, kantong lipat, kantong kosmetik, panyimpenan kantong, kantong anu langkung tiis, kantong garmen, sareng kantong ultrasonik…

Tingali Deui

bérita paling énggal

  • 21/01/21

    maturan cinta

    13 Januari 2021, manajer umum Joe Lai, ngadatangan brigade pulisi lalu lintas Xiamen Xinyang dina aksi "tawaran cinta", sareng nyumbangkeun 3000 topéng ka traff ...
    maca deui
  • 21/01/21

    Ringkesan akhir taun tim penjualan Fei Fei

    Tanggal 8 Januari 2021, rapat taunan Jualan Jualan Xiamen Fei Fei bag Co., Ltd. diayakeun di Grace Hotel. Rapat dipimpin ku Miss Yan, manajer penjualan, sareng anggota ...
    maca deui