Top Kualitas Promosi Ditangani Gaya Foldable Reusable Shopping Eco friendly Tote Bag with pouch

Pedaran pondok:

Bahan: Poliéster
Ukuran: 64x47cm atanapi khusus
Pamayaran: TT 30% salaku deposit sateuacanna, kasaimbangan sateuacan pangiriman.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

beban beurat beurat. Bahan ékologis, daur ulang, daya tahan sareng perlindungan lingkungan.

Kustomisasi produk: 

Percetakan logo khusus, bungkus ngarobih, Grafik
Kustomisasi numutkeun ka kabutuhan anjeun.

Bungkusan:

10 pcs dibungkus ogé dina kantong opp
100 pcs dina karton ékspor

Pamakéan: 

dilarapkeun sacara lega kana Paket, promosi, balanja, supermarket t, neundeun buku.

kauntungan: 

Produk Kalungguhan Waktos: 30-45 Dinten
Asal Produk: CHINA
Palabuhan Pengiriman: Xiamen
Pamayaran: EXW / FOB / CIF
MOQ: 1000 

ltem Ngaran: Top Kualitas Promosi Ditangani Gaya Foldable Reusable Shopping Eco friendly Tote Bag with pouch 
Bahan: Poliéster, 190T, 210T, 320D opsional. 
Warna: Sagala warna Pantone aya
Ukuran Kantong: sakumaha per pamundut anjeun
Certi & Inok: BSCI, SEDEX, ISO9001, SA8000, BRC, Disney, WalMart
Nyetak: Sutra Layar / Panas mindahkeun / Pewarna percetakan sublimasi / Sulaman atanapi ngahubungi kami pikeun percetakan khusus
Fitur: Reusable, Daur Ulang, Ramah Lingkungan
Sampel: Sampel waktos nuju: 3-5 dinten
sampel lnventory gratis, kirimkeun paménta pikeun kabutuhan khusus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali