Daur ulang tiasa dianggo deui awét tas balanja tote nganggo saku alit

Pedaran pondok:

Bahan: 1.5mm / 2mm dirasa

Ukuran: 45 * 35 * 10cm atanapi khusus

Pamayaran: TT 30% salaku deposit sateuacanna, kasaimbangan sateuacan pangiriman.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

beban beurat beurat. Promosi, tiasa dianggo deui, durabilitas sareng Paket.

Kustomisasi produk: 

Percetakan logo khusus, bungkus ngarobih, Grafik

kustomisasi nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

Bungkusan:

100 pcs dina karton ékspor

Pamakéan: 

dilarapkeun sacara lega kana Paket, promosi, balanja, supermarket t, neundeun buku.

kauntungan: 

Produk Kalungguhan Waktos: 30-45 dinten

Asal Produk: CHINA

Palabuhan Pengiriman: Xiamen

Pamayaran: EXW / FOB / CIF

MOQ: 1000

ltem Ngaran: Daur ulang tiasa dianggo deui awet ngarasa balanja tote kantong sareng saku leutik 
Bahan: 1.5mm / 2mm karaos
Warna: Sagala warna Pantone aya
Ukuran Kantong:  45 * 35 * 10cm atanapi ngarobih
Certi & Inok: BSCI, SEDEX, ISO9001, SA8000, BRC, Disney, WalMart
Nyetak: Sutra Layar / Panas mindahkeun / Pewarna percetakan sublimasi / Sulaman atanapi ngahubungi kami pikeun percetakan khusus
Fitur: Reusable, Daur Ulang, Ramah Lingkungan
Sampel: Sampel waktos nuju: 3-5 dinten
sampel lnventory gratis, kirimkeun paménta pikeun kabutuhan khusus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali