Piping Kantong Non-anyaman ultra-ageung balanja rip-resist Percetakan khusus

Pedaran pondok:

Bahan: Non-anyaman Custom GSM 80gsm 90gsm 100gsm

Ukuran: ngarobih

Pamayaran: T / T 30% salaku setor sateuacanna, kasaimbangan sateuacan pangiriman.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Biodegradable, reusable, air mata-resist, ramah lingkungan, pikeun balanja, toko.

Kustomisasi produk: 

Percetakan logo khusus, bungkus ngarobih, Grafik

kustomisasi nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

Bungkusan:

10 pcs dibungkus ogé dina kantong opp

100 pcs dina karton ékspor

Pamakéan: 

seueur diterapkeun pikeun balanja, supermarket, toko kado, promosi.

kauntungan: 

Produk Kalungguhan Waktos: 30-45 Dinten

Asal Produk: Cina, Fujian

Palabuhan Pengiriman: Xiamen

Pamayaran: EXW / FOB / CIF

MOQ: 10.000 PCS

ltem Ngaran: Piping Henteu dianyam Kantong ultra-ageung balanja rip-resist percetakan Adat
Bahan: Non-anyaman Custom GSM 80gsm 90gsm 100gsm
Warna: Sagala warna Pantone aya
Ukuran Kantong: sakumaha per pamundut anjeun
Certi & Inok: BSCI, SEDEX, ISO9001, SA8000, BRC, Disney, WalMart
Nyetak: Sutra Layar / Panas mindahkeun / Pewarna percetakan sublimasi / Sulaman atanapi ngahubungi kami pikeun percetakan khusus
Fitur: Biodegradable, reusable, air mata-resist, ramah lingkungan, pikeun balanja, toko.
Sampel: Sampel waktos nuju: 3-5 dinten
sampel lnventory gratis, kirimkeun paménta pikeun kabutuhan khusus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali