Ringkesan akhir taun tim penjualan Fei Fei

Tanggal 8 Januari 2021, rapat taunan Jualan Jualan Xiamen Fei Fei bag Co., Ltd. diayakeun di Grace Hotel. Rapat dipimpin ku Miss Yan, manajer penjualan, sareng anggota departemen penjualan diringkeskeun hiji-hiji. Tim penjualan lucu sareng lucu, sareng jurusan Departemen seueur sumanget. Dina pangalaman anu kami bagikeun, aya carita anu némpél ka konsumén. Dina sataun katukang, departemen penjualan ngagaduhan kabagjaan sareng kerja keras, sareng parantos mayar sareng kauntungan. 

news (2)

Salila période epidemi di 2020, nalika teu merenah pikeun konsumén asing nganjang ka perusahaan di tempat éta, FeiFei parantos kéngingkeun kapercayaan pinuh ku konsumén domestik sareng asing kalayan taun-taun jasa propésional, kualitas luar biasa sareng reputasi anu saé. Departemen penjualan henteu ngan ukur ngalakukeun pencegahan wabah nyalira kalayan saé, tapi ogé mastikeun kinerja perusahaan. Kaliwat parantos janten batu juru, sareng pikahareupeun bakal langkung saé. Di 2021, dina perawatan sareng dorongan ti umum manajer Joe Lai, anggota departemen penjualan netepkeun tujuan anyar dina karir, kulawarga, kahirupan pribadi, diajar sareng aspek-aspek sanés, ngadamel rencana énggal pikeun pamekaran perusahaan sareng pertumbuhan pribadi, teras-terasan ningkat kualitas komprehensif sareng kamampuan bisnisna, sareng meunang dinten pikeun perusahaan, kulawarga sareng dirina sorangan.


Waktos Post: Jan-21-2021