maturan cinta

news (3)

13 Januari 2021, Manajer umum Joe Lai, ngadatangan brigade pulisi lalu lintas Xiamen Xinyang dina aksi "tawaran cinta", sareng nyumbang 3000 topéng ka patugas pulisi lalu lintas anu ngajaga sareng ngajamin kasalametan sareng kelancaran lalu lintas kota. Festival Spring caket. Kuring miharep sadayana aparat kapulisian patalimarga salametan Festival Spring sareng anu pangsaéna!

19 Januari 2021, Joe Lai, manajer umum FeiFei, ngadatangan sakola dasar Longshan di Kacamatan Xinyang Xiamen pikeun nyumbang 24,000 topéng pikeun ngajagaan sadaya guru sareng murid. Sareng miharep guru sareng murid kaséhatan séhat sareng kulawarga anu bagja!


Waktos Post: Jan-21-2021