Warta

  • Waktos Post: Jan-21-2021

    13 Januari 2021, Manajer umum Joe Lai, ngadatangan brigade pulisi lalu lintas Xiamen Xinyang dina aksi "tawaran cinta", sareng nyumbang 3000 topéng ka patugas pulisi lalu lintas anu ngajaga sareng ngajamin kasalametan sareng kalancaran ...Maca deui »

  • Waktos Post: Jan-21-2021

    Tanggal 8 Januari 2021, rapat taunan Jualan Jualan Xiamen Fei Fei bag Co., Ltd. diayakeun di Grace Hotel. Rapat dipimpin ku Miss Yan, manajer penjualan, sareng anggota departemen penjualan diringkeskeun hiji-hiji. Tim penjualan lucu sareng ...Maca deui »

  • Waktos Post: Jan-21-2021

    Kalayan Festival Spring caket, dina raraga ngalaksanakeun padamelan anu hadé dina pencegahan sareng pangendalian wabah, tanggal 7 Januari 2021, Biro Kaséhatan Kabupatén Haicang, Biro Manajemén Darurat Kacamatan Haicang, SDM Haicang sareng ...Maca deui »