FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik OEM & ODM sareng éksportir khusus dina ngadamel Tas Ramah Lingkungan saprak 2007.

Pikeun kéngingkeun cutatan anu akurat, naon sababaraha detil anu diperyogikeun pikeun dicarioskeun ka kami?

Bahan, dimensi kantong, warna, profil logo, percetakan, kuantitas sareng kabutuhan naon waé

Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?

Pabrik urang perenahna di Kota Xiamen, Propinsi Fujian, daratan Cina, kunjungan Pabrik disambut hangat.

Naon produk utama anjeun?

Kami difokuskeun non-anyaman, poliéster, RPET, katun, Kanvas, Jute, PLA sareng kantong bahan ramah lingkungan anu sanés, kalebet sababaraha jinis gaya, kantong balanja, kantong tote, kantong tali, kantong debu, kantong lipat, kantong kosmetik, panyimpenan kantong, kantong anu langkung tiis, kantong garmen, sareng kantong ultrasonik.

Dupi anjeun ngirim kuring sababaraha conto? Sareng biayana

Pasti, Sampel inventaris gratis, anjeun ngananggung biaya pengiriman, nawiskeun akun kurir anjeun. ka tim penjualan urang.

Punten kirimkeun kami pamariksaan pikeun conto khusus. Sampel waktos nuju 3-7 dinten

Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

"Kualitas prioritas." Kami salawasna ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Pabrik urang parantos ngagaduhan Intertek, oténtikasi SGS.

Kumaha ngeunaan kapasitas produksi anjeun, sareng kumaha anjeun pastikeun barang-barang kuring bakal dikirimkeun tepat waktos?

Fei Fei ngagaduhan lega 20.000 méter pasagi, 600 pagawé sareng kapasitas produksi bulanan dina 5 Juta potongan.

Naon nasabah mérek dunya anjeun?

CELINE, BALENCIAGA, LACOSTE, CHANEL, KATE SPADE, L'OREAL, ADIDAS, SKECHERS, P & G, TOMFORD, DISNEY, NIVEA, PUMA, MARY KAY jeung sajabana.

Jenis sertipikat anjeun gaduh?

Kami gaduh evaluasi GRS, Daun Héjo, BSCI, Sedex-4P, SA8000: 2008, BRC, ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, Disney, Wal-mart sareng Target.

Naha anjeun nyayogikeun produk pikeun Supermarket?

Kami ngadamel kantong kanggo Wal-mart, Sainbury, ALDI, Waitross, M & S, WHSmith, JOHN LEWIS, PAK NS, New World, The Warehouse, Target, Lawson, Family Mart, Takashimaya sareng sajabina.

Naon MOQ anjeun?

MOQ 1000 potongan kanggo pesenan khusus.

Hoyong damel sareng urang?