Daur Ulang Disaluyukeun Eco-Friendly Supermarket Grocery Reusable Foldable Polyester Rpet Bag Shopping kalayan Kantong

Pedaran pondok:

Bahan: 190T poliéster

Ukuran: ngarobih

Pamayaran: TT 30% salaku deposit sateuacanna, kasaimbangan sateuacan pangiriman.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

beban beurat beurat. Bahan ékologis, daur ulang, daya tahan sareng perlindungan lingkungan.

Kustomisasi produk: 

Percetakan logo khusus, bungkus ngarobih, Grafik

kustomisasi nurutkeun sasuai ka nu Anjeun

Bungkusan:

50 pcs dibungkus ogé dina kantong poli

250 pcs dina karton ékspor

Pamakéan:  

promosi, balanja, supermarket

kauntungan: 

Produk Kalungguhan Waktos: 30-45 Dinten

Asal Produk: CHINA

Palabuhan Pengiriman: Xiamen

Pamayaran: EXW / FOB / CIF

MOQ: 1000

ltem Ngaran: Daur Ulang Disaluyukeun Eco-Friendly Supermarket Grocery Reusable Foldable Polyester Rpet Bag Shopping kalayan Kantong
Bahan: 190T poliéster atanapi 190T RPET
Warna: Sagala warna Pantone aya
Ukuran Kantong: sakumaha per pamundut anjeun
Certi & Inok: BSCI, SEDEX, ISO9001, SA8000, BRC, Disney, WalMart
Nyetak: Sutra Layar / Panas mindahkeun / Pewarna percetakan sublimasi / Sulaman atanapi ngahubungi kami pikeun percetakan khusus
Fitur: Reusable, Daur Ulang, Ramah Lingkungan
Sampel: Sampel waktos nuju: 3-5 dinten
sampel lnventory gratis, kirimkeun paménta pikeun kabutuhan khusus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali