Tentang Kami

Ngeunaan FEI FEI

Xiamen Fei FeiBag Manufacturing Co., Ltd, didirikeun taun 2007, mangrupikeun produsen global anu didédikasikeun pikeun ngantep sadayana nganggo kantong ramah lingkungan. Kami difokuskeun non-anyaman, poliéster, RPET, katun, Kanvas, Jute, PLA sareng kantong bahan ramah lingkungan anu sanés, kalebet sababaraha jinis gaya, kantong balanja, kantong tote, kantong tali, kantong debu, kantong lipat, kantong kosmetik, panyimpenan kantong, kantong anu langkung tiis, kantong garmen, sareng kantong ultrasonik. Fei Fei ngagaduhan lega 20.000 méter pasagi, 600 pagawé sareng kapasitas produksi bulanan dina 5 jutaan, kalayan evaluasi GRS, Daun Héjo, BSCI, Sedex-4P, SA8000: 2008, BRC, ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, Disney , Wal-mart sareng Target.
about1

Pikeun langkung ti 13 taun ngahasilkeun sareng ngekspor pangalaman dina garis bisnis ieu, produk kami disambut sareng dipuji ku klien ti sakumna penjuru dunya, khususna Éropa, Amérika Serikat, Australia, Jepang sareng nagara-nagara sareng daérah anu sanés. Dinten ayeuna Fei Fei parantos janten panyadia seueur pangecér global sareng mérek méwah internasional. Kantong kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun kado, bungkus sareng balanja. Kami janji bakal nyayogikeun produk kualitas luhur sareng jasa luhur pikeun unggal klien. Salaku perusahaan berkembang pesat, kami nampi pisan sadaya klien sareng perusahaan anu terhormat di dunya pikeun ngawangun kerjasama sareng kami. Hayu urang nganggo kantong ramah lingkungan pikeun ngirangan polusi bodas sareng ngajagaan bumi urang.

ico (2)

Inok sareng sertipikat

Fei Fei gaduh Inok sareng sertipikat BSCI, SEDIX-4P, SA8000, ISO9001, ISO140001, Walmart, Disney, Target.

ico-(1)

OEM & ODM

Narima pesenan OEM sareng ODM. Tim anu berpengalaman kami bakal nawiskeun anjeun solusi propésional.

ico (3)

Kualitas

Dina sistem manajemen ISO, urang ngontrol kualitas ketat tina bahan baku dugi ka produk réngsé.

customer

Palanggan Kami

Kami parantos damel bareng sareng seueur merek terkenal sapertos Wal-mart, Sainbury, ALDI, Waitross, M & S, WHSmith, JOHN LEWIS, PAKNS, New World, The Warehouse, Target, Lawson, Family Mart, Takashimaya jsb.